Pages

Hyvää joulua! - Merry Christmas!



Blogissa on ollut hiljaista viimeiset puoli vuotta ja tässä videossa yksi juttu, joka on pitänyt minut kiireisenä  viime viikkoina:)

Perheeseemme tuli toukokuussa uusi jäsen, nelijalkainen sellainen, eli 4-vuotias siperianhusky Rita. Se tuli meille alunperin hoitoon, mutta koska sille ei löytynyt uutta kotia se jäi meille pysyvästi. Nyt Ritalla on pennut, joita syntyi peräti seitsemän kappaletta! Tämän pienen videonpätkän myötä toivotan teille kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (Videon laatu ei päätä huimaa, se on otettu kännykällä hämärässä nurkassa). Toivon että nautitte joulusta yhtä paljon kuin nämä kaksi videossa esiintyvää vesseliä!

There hasn`t been much activity on my blog for the last six months due to a new family member - a four year old Siberian Husky, Rita. Now Rita has given birth to puppies, all together seven! I wish you all a Merry Christmas and Happy New Year! (Sorry about the poor quality of the video, it was shot using a cell phone in low light) And I hope you can relax and enjoy you Christmas just as well as these two little fellas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...